Stranden

Stranden

La Casetta ligt, met de auto, op slechts 10 minuten afstand van de prachtige Adriatische kust. Aan de kust vindt u diverse mooie, leuke, gezellige en kindvriendelijke zandstranden:

Cupra Marittima

In Cupra vindt u een echt dorpsstrand. Het is niet massaal. Er zijn vrije stranden maar ook zowel oude als nieuwe strandtenten met de verhuur van ligbedden.

Wij kunnen je hier Chalet Gabry adviseren: Gabry is een prachtige strandtent met luxe ligbedden met parasols, speeltuin, douches, bar, restaurant, toilet etc etc.

www.chaletgabry.it

Strand 7 La Casetta
Grottammare

In Grottammare begint de “Riviera delle Palme” oftewel de Palmenriviera. Grottammare is een iets luxere badplaats met een brede boulevard en tientallen standtenten, restaurants etc.

Grottammare
San Benedetto del Tronto

De boulevard en het strand van Grottammare lopen bijna over in San Benedetto. Dit is een grote badplaats, vooral bekend bij de Italiaanse toerist. Hier vind u een kilometerslange boulevard met standtenten, restaurants, speeltuinen etc etc. Het strand van San Benedetto del Tronto vind u op ongeveer een klein half uurtje rijden van La Casetta.

Porto San Giorgio

De andere kant op, naar het Noorden komt u in de grote badplaats Porto San Giorgio. De naam zegt het al; het heeft een grote haven. Verder is er ook hier een prachtig kilometers lang zandstrand met diverse strandtenten, restaurants, speeltuinen etc.

Porto San Giorgo