OVER LA CASETTA

LA CASETTA

Wij zullen ervoor zorgen dat uw verblijf in onze prachtige agriturismo “La Casetta” een onvergetelijke ervaring zal zijn voor het hele gezin.

Momenteel hebben we 6 gerenoveerde, volledig gemeubileerde appartementen (badkamer, slaapkamer en een open keuken/woonkamer, eigen terras) van 50m² elk. Er is ook een grote gemeenschappelijke ruimte voor ontmoeting, spel en eten (overdekte bar, gezelschapsspelen, tafeltennis, tafelvoetbal enz).

Op 1 km afstand hebben we een kleine stal met een kinderboerderij en enkele paarden om te rijden.

´s Morgens is er een bezorgdienst voor vers brood en eieren van onze hardwerkende kippen. Als u zin hebt in fruit, kunt u uw hart ophalen aan de honderden fruitbomen verspreid over het 9 ha grote landgoed (vijgen, perziken, abrikozen, appels, olijven, kersen en nog veel meer).

Het is moeilijk onder woorden te brengen hoe mooi het uitzicht is. Ik denk dat we het mooiste uitzicht in de hele omgeving hebben! 🙂 Wij zijn het op één na laatste huis in een doodlopende straat (geen verkeer!) en liggen op een heuvel (360 graden panoramisch uitzicht).

Maar kijk maar eens naar de foto’s – dan kunnen jullie het zelf zien. In het westen, direct achter de schilderachtige, glooiende heuvels, ziet u de bergen van “Monte Sibilini”. In het oosten ziet u de zee glinsteren aan de horizon (12 km naar het strand).

Het grote zwembad met ligstoelen kijkt uit op de bergen. Boven het zwembad is een chill-out ruimte met hangmatten en een trampoline.

Het is er heerlijk rustig en je hoort er zelden iets anders dan getjilp van vogels en de wind door de bomen. Niettemin zijn we zeer centraal gelegen. Het pittoreske dorpje “Montefiore dell’Aso” ligt op slechts 4 minuten rijden met de auto.

Op het terrein van 9 ha is vanaf 2022 ook een natuurcamping met 25 plaatsen (stacaravans & tenten) gepland.

 

We kijken uit naar uw bezoek!