Actief

ACTIEF

Genoeg te doen in de omgeving, voor groot en klein, jong en oud!

Agriturismo La Casetta ligt centraal tussen strand, natuur en historische stadjes. Maar ook is er voor de actieve vakantieganger genoeg te beleven. Glij van de vele glijbanen van Aquapark Onda Blu, ontdek de prachtige omgeving en uitzichten vanaf de rug van het paard. Geniet van de Rode rotsen tijdens een flinke wandeling naar de Lame Rosso of zoek verkoeling in Lago di Fiastra, een mooi helder blauw bergmeer waar je ook een kano of sup kan huren.

Rijden

Praat gewoon met ons! Onze stal is slechts 1 km verwijderd van “La Casetta”.

Aquapark ONDA BLU

Tientallen glijbanen, waterpret voor jong en oud, gegarandeerd een dag plezier. U vindt dit aquapark in Tortoreto op een half uurtje rijden van La Casetta.

www.acquaparkondablu.it

Quercus Park

In Ripatransone, op slechts 10 minuten rijden van La Casetta is een geweldig survival bos waar je je hoog in bomen kan vermaken met o.a. touwbruggen en tokkelbanen: diverse parcoursen voor zowel jong als oud.
www.parchiavventuraitalia.it/quercus-park-parco-avventura

Karten

Een kwartiertje bij La Casetta vandaan is een ontzettend leuke kartbaan. In Campofilone kunt u zich vermaken met de karts maar ook voor de kleintjes zijn er diverse leuke attracties zoals mini-botsautootjes, luchtkussen en speeltuin.
www.motorpark.it

Bergwandelingen

Voor zowel de geoefende bergwandelaar als voor de allerkleinsten zijn er mooie en uitdagende wandelroutes in het natuurgebied Monte Sibillini op slechts 40 km van La Casetta.
www.sibillini.net

Actief Lame Rosso La Casetta
Golfen

In Montefiore zelf vind u een mooie golfbaan. Meer info kan u vinden op de website www.golfclubilauri.com

Wielrennen

Onze vriend Luciano is een gepensioneerd oud professional die u graag mee neemt in deze prachtige omgeving. Er zijn verschillende routes mogelijk afhankelijk van uw wensen. Fietsen en uitrusting zijn hier te huur.

Vissen

In de buurt van La Casetta vindt u prachtige visvijvers waar u kunt sportvissen.